Sagènn - Klantoplossingen

"In juni 2012 heeft BrainstormXL voor Sagènn Re-integratie, Sagènn Educatie en Sagènn Professionals (totaal 150 personen) ons event verzorgd. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers van ons bedrijf elkaar minimaal 1 per jaar ontmoeten om ervaringen en kennis uit te wisselen. Dit keer heeft BrainstormXL voor ons de invulling van het dagprogramma gemaakt en hebben we ervoor gekozen de combinatie met een aantal van onze klanten te maken, om zo de aansluiting en feeling met de markt te maken en houden. De klanten waren de uitdagers en onze medewerkers waen verantwoordelijk voor de oplossingen.

De speelse manier van de opzet, de informele en open sfeer en de pragmatische benadering van BrainstormXL hebben het beste uit onze medewerkers gehaald en daarmee hebben zij zichzelf en onze klanten positief verrast.

Er is in de wandelgangen nog lang over gesproken, een aantal klanten heeft  de ideeën van onze teams daadwerkelijk geïmplementeerd en de saamhorigheid onderling in onze bedrijven is verbeterd, en daarmee zijn onze verwachtingen overtroffen."
Mascha Barnedrecht
Directeur Sagènn