Maak de BrainstormXL mee als uitdager

Meet a Mentor
Net als in 2012 en 2013 verzorgen wij voor AIESEC ook dit jaar weer de Meet a Mentor selectiedagen. AIESEC is dé organisatie die studenten begeleidt naar hun toekomstige carrière. In Meet a Mentor krijgen 12 topstudenten uit Nederland de kans om een mentorplek te verwerven bij toonaangevende organisaties. Dit jaar stellen Esso, Nedap, AON, SNS Reaal en Grolsch mentorplaatsen ter beschikking.
Hoogwaardig recruitment programma
Door middel van landelijke selectiedagen zorgt Make a Move ervoor dat organisaties in contact komen met de meest talentvolle studenten van ons land. Deze selectiedagen zijn ontwikkeld- en worden uitgevoerd door Competentieworkshop, onderdeel van Reynaarde Talentontwikkeling. 

BrainstormXL
Onderdeel van het selectieproces is de BrainstormXL (zie ook: www.brainstormxl.nl). In deze BrainstormXL werken studenten in teamverband aan actuele uitdagingen en problemen die op de directie- en managementteamagenda's staan. Gedurende de dag worden de deelnemers geobserveerd door assessoren, en beoordeeld op hun professionele competenties.


Maak het Mee: Uitdagers gezocht!

Op 14 februari 2014 kunt u uw uitdaging voorleggen aan 250 topstudenten. Deze studenten zitten in hun laatste jaar van hun studie en zijn middels een voorselectie geselecteerd op o.a. internationale ervaring, bestuurservaring en studieprestatie. 

Uw uitdaging
In de ochtend pitcht u uw uitdaging aan de teams. Gedurende de dag voert u korte gesprekken met de studenten. Tijdens deze gesprekken verkrijgen de studenten extra achtergrondinformatie om u in de middag een passend advies te presenteren. U gaat gegarandeerd naar huis met minimaal vier tot acht adviezen voor uw vraagstuk.

Meer informatie
Wilt u meer weten over deelname als uitdager tijdens de selectiedagen, stuur dan een mail naar info@brainstormxl.nl of neem contact op met:

Erwin van Aken -  06 36 111 292 , of met

Marco de Vos -  06 16 918 102


Direct aanmelden kan door een reply te sturen op deze email (info@brainstormxl.nl)
Share
Tweet
Forward to Friend